3 GRUNDE TIL HVORFOR DU SKAL HYRE EN TEKSTFORFATTER

Du spørger dig selv lige nu, hvorfor skal jeg hyre en tekstforfatter? Og hvem ved mere om min egen virksomhed end mig selv? Hvilket du har fuldstændig ret i, men du kan lige såvel spørge dig selv; hvem køber du blomster fra? Fra blomsterhandleren! Men hvorfor? Du kan lige såvel gå ud og plukke dine egne blomster fra haven, men det gør du vel ikke?
Hvis du kan nikke bekræftende til det ovenstående og ønsker trafik til din hjemmeside, kan du få gavn af en fagspecialist, så læs med her. Uanset hvilken form for hjemmeside du har, er der en fælles ting, der er afgørende for hvor meget trafik, der er på alle hjemmesider; indholdet af hjemmesiden. Desværre er det at skrive godt indhold til en hjemmeside ikke altid lige let, da det kræver en god pen, tid og et klart budskab.
Hvis du ikke selv har tiden eller de fornødne kompetencer til at skrive godt indhold, så kan en tekstforfatter være lige præcis dét, du søger.
1. BRUG DIN TID PÅ DIN FORRETNING
Alle er specialister på hver deres område. Du kan derfor få mest ud af din forretning, hvis du bruger din tid på, dét du laver bedst. Gode tekster kræver oftest grundig research, da de skal være velovervejede og velformulerede, der samtidig skaber værdi for læseren og skiller sig ud fra konkurrenterne. Derfor kan det være fordelagtigt med en tekstforfatter, som har erfaring med at forfatte kvalitetstekster, som kan skræddersy tekster til dine ønsker. Derudover koster en freelance tekstforfatter ikke en bondegård og kan kun gavne din forretning i længden, mon ikke der er rum til det i budgettet?
2. KOM FREM PÅ GOOGLE
Alle, der har en hjemmeside, ønsker at være i toppen af alle søgemaskiner. Det er ikke altid lige nemt at placere sig i toppen Google, da du skal positionere dig med søgeord, som også kaldes SEO (link til produkt) (søgemaskineoptimering). Selvom et godt indhold er kernen til flere kunder, er det desværre ikke altid tilstrækkeligt, da der er kamp til stregen på de øverste pladser på søgemaskinerne. Hvis du ønsker trafik på din hjemmeside, er det derfor vigtigt at du skiller dig ud med unikke og kreative tekster, som er brugbare for læseren. Desuden kan du med godt indhold tiltrække nye læsere, ligesom det også vil gøre de nuværende læsere mere tilbøjelige til at dele dit indhold, som igen vil skabe mere trafik på din side.
3. FÅ ET KLART BUDSKAB
Når en tekstforfatter skriver tekster, er de altid unikke til enhver forretning og hjemmeside, da teksterne ikke masseproduceres. Dine tekster får her til gengæld velovervejede og velformulerede indhold, som er skrevet specifikt til dine læsere. Tekstforfatteren lytter til dig og dine ønsker, så du får tekster i overensstemmelse med dine interesser, som er skræddersyede efter dine behov. En fagspecialist er god til at formidle dit budskab klart og interessant, så du formår at skille sig ud fra mængden og giver dig et unikt præg. Derudover er der andre fordele som; korrekturlæste tekster, detalje- og kvalitetsorienterede tekster, hvor hvert ord er skrevet med et bestemt formål; at promovere din hjemmeside bedst.

Vil du plukke dine egne blomster til din hjemmeside, så læs med her.

PLUK SELV DINE BLOMSTER
Du kan selvfølgelig også selv plukke dine blomster og skrive ligeså gode tekster som en tekstforfatter, da ingen andre har bedre styr på din forretning end dig selv. Hvis du har lidt ekstra tid og kan formulere forståelige sætninger, så har jeg en række tips til, hvordan du bedst kommer i gang.
Hvis du skriver tekster til din hjemmeside helt fra bunden, er det en god start med den velkendte teknik – brainstorming. Som du nok også ved, handler det her om at fremføre alle idéer omkring et givent emne. Dette kan du både gøre skriftligt, ved eksempelvis at tegne et mind map eller mundtligt. Mind map er også en kendt teknik, hvor du i midten af et stykke papir skriver emnet, som du trækker streger fra og skriver de forskellige idéer, som du associerer med det overordnede emne. I den første fase af skriveprocessen er det nemmest at tegne et mind map, hvis du ønsker struktur i dine idéer, da det ellers kan blive for rodet at kaste ord og sætninger tilfældigt ned på et stykke papir. Det gælder her i første omgang at skrive alle idéer ned og intet er forkert, da du altid kan skrive til og fra afhængig af dine egne ønsker.
I anden fase kan du sortere de irrelevante idéer fra og arbejde videre med idéerne, som du vælger at gå videre med. Her er det vigtigt at trække en rød tråd igennem dine idéer, da din teksterne bør være struktureret, så læseren kan få et godt overblik over indholdet i teksterne.
Når du har skrevet dine tekster, skal du måske overveje en god overskrift og måske underoverskrifter. Desuden er det vigtigt at korrekturlæse, så du ikke frastøder læsere, som går mere op i sprog end indhold.

Leave a Comment