Om os

PRIMUM er et moderne og professionelt webbureau på verdensklasse med beliggenhed i Slagelse, som gør os let tilgængelig for vores kunder, der strækker sig på landsplan.

Vi skræddersyer løsninger til vores kunders behov og lever for at styrke kundens digitale forretning. Ethvert projekt er derfor unikt og vi sætter en ære i at levere den højeste kvalitet i den mindste detalje. Kontakt os for at få et godt tilbud til din hjemmeside.

Mision

Vores mission er simpel. Vi ønsker at visualisere og føre din virksomhed ud på nettet, så du kan få en synlig online virksomhed. Til dette formål har vi eksperter indenfor hjemmesideudvikling, søgeoptimering, social markedsføring og tekstforfatning, som skal hjælpe din virksomhed på vej til et mere relevant og betydningsfuldt image på nettet.

Vores mission er præget af vores kerneværdier; topmoderne design, mobilvenligt design, synlighed og brugervenlighed, da vi stræber efter den bedste løsning for kunden. Vi arbejder med en involverende metode, hvor du som kunde får indflydelse på udviklingsprocessen af din hjemmeside.

Vision

PRIMUM blev etableret af en ung iværksætter, som startede webbureauet med en passion for moderne og brugervenlige hjemmesider og ambitionen om at levere hjemmesider af højeste kvalitet uanset størrelsen på virksomheden.

Visionen har lige siden dag 1 været et internationalt webbureau, hvor forbrugeren mødes med brugervenlige og moderne digitale løsninger.

Produkter

Vi har en række produkter og services til rådighed, som giver dig den ultimative frihed til at skræddersy … til din hjemmeside afhængig af dine behov.