Om PRIMUM Webbureau

PRIMUM Webbureau startede i 2015, hvor vi dengang blot udviklede simple hjemmesider.

Allerede inden 2016, begyndte vi at hoste vores hjemmesider selv, på egne, lynhurtige og sikre servere. Vi begyndte desuden at arbejde en del med trykt materiale.

Idag har vi personale som er specialiseret indenfor hvert deres fag, så du er sikret altid at få den ekspertise du og din virksomhed har brug for.

Vi kan stå for din hjemmeside, dine kampagner, sociale medier, trykte materiale, grafisk arbejde, analyser, planlægninger og meget mere.

Virksomheden blev etableret med vores egne værdier, en mission og en vision. Den dag idag fortsætter vi med de samme værdier, og holder godt fast i dem.


Vores 5 værdier

Grundlaget for vores success, ligger i vores værdier. Vi går aldrig på kompromis med vores egne regler og retningslinjer, og yder vores bedste for din tilfredshed.
Du kan læse om vores værdier herunder.

Fuld
tilfredshed

Vi arbejder gerne ekstra, for at du bliver helt tilfreds, og din opgave er udført med yderst præcision.
Se vores referencer

Deadlines

Vi arbejder gerne ekstra aftener og weekender for at nå de aftalte deadlines. Har du en akut opgave er det heller intet der ikke kan klares, der skal blot nok kaffe til.

Nytænkende

Vi følger altid med i de nyeste trends og teknologier så du altid er frontløber indenfor din branche!
Se vores referencer

Sikkerhed

Din hjemmeside hackerbeskyttes, og skulle det ske at noget går galt alligevel, så står vi klar med backups så du er kørende igen i løbet af få timer.

Vejledning

Er der noget du er i tvivl om, eller ikke har besluttet endnu, så hjælper vi dig gerne på rette vej, så du får mest muligt ud af din markedsføring.

Ikke
overbevist?

Så kontakt os, og lad os se på hvad vi kan gøre for dig. Vi er altid klar til at give et fuldstændig uforpligtende tilbud.
Kontakt os